info@sztarklima.hu
+36 30 604 60 70, +36 20 565 67 68

Karbantartás

Munkánkban kiemelkedő szerepet kap a hűtő – fűtő berendezések karbantartása, felkészítése a következő üzemre (a gépet alaposan szétszedjük és lelkiismeretesen vegyszerrel kitakarítjuk, fertőtlenítjük), így óvjuk meg a penésztől és a gombától, óvjuk a családot a megbetegedésektől. Ellenőrizzük a kondenzvizet, az elektromos részeket, majd az ellenőrzés után beszabályozzuk, megmérjük a kibocsátott értékeket. A karbantartás elvégzéséről munkalapot állítunk ki.

A berendezéseket célszerű mindig a szezon kezdete előtt ellenőriztetni, karbantartani: a fűtésként funkcionáló készülékeket általában ősszel, a hűtési célra tervezett készülékeket pedig már tavasszal. Ne feledjék: a karbantartás elmaradása légúti megbetegedéseket okozhat!

A gyártók is ragaszkodnak a karbantartás elvégzéséhez. Annak esetleges elmaradásával a garanciát elveszíthetik. A klímák karbantartása évi egy alkalommal javasolt (ha fűtési célra is használják, akkor ajánlott évi két alkalommal). Természetesen ettől a használat eltérhet (pl. étteremben elzsírosodik, így nagyobb igénybevétel esetén akár évi 6 alkalommal szükséges a karbantartás).

Karbantartások díja (amely nem tartalmazza a gáz feltöltésének költségét):

split klíma:

  • 1-2 db esetén: 10.000 Ft + ÁFA / db

  • 3-4 db esetén: 8.500 Ft + ÁFA / db

  • 5-8 db esetén: 7.500 Ft + ÁFA / db

  • Ennél több esetén egyedi ajánlat!

Kritikusan szennyezett készülékeknél plusz költséget számolhatunk fel. Ipari gépek esetén egyedi ajánlat küldése szükséges!