info@sztarklima.hu
+36 30 604 60 70, +36 20 565 67 68

Szolgáltatásaink

Csapatunk tagjai 2005. óta foglalkoznak klímák telepítésével, beüzemelésével, karbantartásával és javításával. A munka végzéséhez előírt képesítésekkel és engedélyekkel rendelkezünk.
Mind társasházi, mind családi házas ingatlanokban is több ezer egyedi klímát telepítettünk. A lakossági klímák mellett sok más rendszerek telepítésével is foglalkozunk cégeknek, társasházaknak, intézményeknek (pl. VRV, VRF, skyer).

A telepítést megelőzően felmérjük a helyszínt, átbeszéljük az Önök igényeit és elmondjuk a lehetőségeket, javaslatainkat. A megbeszéltek alapján tudunk árat kalkulálni Önöknek – akár már a helyszínen. Egyre többen kérnek otthonukba színes klíma berendezést (piros/bordó klíma, lakk fekete klíma, matt szürke klíma, arany színű v. ezüst színű klíma), vagy a törtfehér színű klíma berendezéseket is. Így az egyedi igényektől sem ijedünk meg.
A telepítéseket szakképzett kollégák végzik, akik tiszta, rendezett munkát végeznek és nem hagynak rendetlenséget maguk után (a fúrásoknál folyamatos a por elszívása).

Munkánkban kiemelt szerepet kap a klímák karbantartása és javítása.

A színvonalas szolgáltatások biztosítása az otthonában / munkahelyén az Önök mindennapi kényelmének, komfortérzetének, biztonságának fontos feltétele. A klimatizálás ellátása ugyanakkor számos gonddal jár, speciális szakértelmet, tájékozottságot, gyakorlatot igényel. Csapatunk vállalja ezeket a gondokat és a mindennapi kényelmet kínálja Önöknek! Bizalmukért igyekszünk megdolgozni.

Reméljük a fentiekkel szolgálatukra lehettünk, és bízunk benne, hogy hamarosan megrendelésükkel tisztelnek meg bennünket. Biztosítjuk Önöket, hogy megbízásukat a gyakorlatunk, korrekt áraink révén teljes megelégedésükre fogjuk teljesíteni.